Fotoshoots

Top foto’s van uw kinderen of het hele gezin voor uzelf om bijvoorbeeld kado te doen aan opa en oma. Wij proberen de kinderen en de rest van de familie of vriendengroep middels één van onze fotoshoots in al hun spontaniteit op de gevoelige plaat vast te leggen.

Zodoende leveren wij foto’s af waar werkelijk de “spontaniteit vanaf druipt.” Van te voren nemen we door wat uw gedachten zijn over het uiteindelijke resultaat. Met onze ervaring daarnaast gelegd proberen wij te komen tot het resultaat wat u vooraf voor ogen had middels onze professionele fotoshoots.

Geen moeilijk gedoe en geen poespas zodat we in een ongedwongen sfeer kunnen fotograferen en de te fotograferen personen vooral “zichzelf” kunnen laten zijn.

De lengte van de fotoshoots bedraagt altijd ergens tussen de één en anderhalf uur en gedurende de shoot worden regelmatig de foto’s gecontroleerd zodat we tussendoor de poses nog aan kunnen passen indien nodig.

Na de shoot ontvangt u per e-mail een link van ons waar u uw foto in een online gallery kunt vinden. Hier kunt u ook uw foto’s af laten drukken op tal van materialen en in vele afmetingen.

fotoshoots in Spijkenisse
Al onze foto’s worden middels de cd geleverd op een resolutie geschikt voor webgebruik.
Een fotoshoot neemt gewoonlijk ongeveer één tot anderhalf uur in beslag.
In onze online gallery plaatsen wij ongeveer 10 tot 20 door ons geselecteerde foto’s in hoge resolutie die u af kunt laten drukken via onze fotoshop.
Kleding in wit, grijs en pasteltinten zijn het beste voor witte en zwarte achtergronden. Voor alle shoots geldt eigelijk dat kleding met grote “gillende” logo’s niet geschikt zijn.

Zijn er meerdere personen of groepen die gefotografeerd moeten worden stem dan de kleding zoveel mogelijk op elkaar af.

Ja hoor, geen probleem, het zijn uw foto’s. mocht u een lokatie hebben waar u en uw familie of vrienden gefotografeerd willen worden dan rekenen wij buiten Spijkenisse alleen een bedrag van 45 cent per kilometer reiskosten
  • _DSC4504
  • _DSC5529