Portretfotografie Spijkenisse

portretfotografie Spijkenisse

Portretfotografie Spijkenisse voor perfecte portretfoto’s
Eisseec design zorgt voor portretten welke een sierraad aan de muur zijn en steeds weer uitnodigen om bekeken te worden.
Uiteraard kan een portretsessie plaats hebben in onze studio maar kan ook op een door u gewenste buitenlocatie.

 


mogelijkheden

Wij kunnen in onze studio groepsportretten maken van maximaal 5 personen. Op locatie is dit aantal natuurlijk onbeperkt.
Klik gerust op één van onderstaande foto’s en bekijk ze in groter formaat.
Speciale wensen ten aanzien van uw portretsessie zijn altijd bespreekbaar en kunnen in overleg afgestemd worden met portretfotografie Spijkenisse.

Duidelijke afspraken vooraf

Vooraf bespreken we wat en hoe er geleverd gaat worden; m.a.w. worden er afdrukken gemaakt. worden de foto’s digitaal geleverd en hoeveel foto’s worden er ongeveer geleverd door portretfotografie Spijkenisse.

Ook maken we afspraken ten aanzien van de nabewerking bijvoorbeeld hoeveel foto’s er nabewerkt gaan worden en in welke mate er nabewerkt gaat worden.


Een fotoshoot moet leuk zijn

Samen bepalen we het uiteidelijke resultaat van de fotoshoot. Dit is vaak een combinatie van uw en mijn ideeen en mijn creativiteit.

Wanneer de omstandigheden het toelaten kan er buiten een shoot gedaan worden maar ook binnen en kan er gebruik gemaakt worden van zogenaamde props. Ook staan we bij portrtefotografie Spijkenisse open voor uw eigen cretieve ideeen.

Portretfotografie Spijkenisse


Er is bij portretfotografie Spijkenisse al een portretshoot voor €55,- Hierbij nemen we ruim de tijd om een behoorlijk aantal foto’s te maken. Hieruit kunt u uw keuze maken welke nabewerkt moeten te worden.

De nabewerking heeft vooral invloed op kleur, scherpte en contrast correcties. Voor huidretouche brengen we €10.- per foto in rekening. Alle foto’s worden uw eigendom.

Wilt u bij ons een portretshoot laten maken? dan kunt u door middel van onderstaande button contact met ons opnemen.

Contact met portretfotografie spijkenisse
portretfotografie spijkenisse