Portfolio fotografie


Hieronder vindt u een selectie van mijn werk in de verschillende (foto) vakgebieden. Klik gerust op één van onderstaande categorieën om nog meer binnen voorbeelden te bekijken.

portretfotografie spijkenisse door Eisseec design

Portretfotografie


Portretfotografie geheel afgestemd op wensen en eisen van de opdrachtgever daarvoor zit u bij Eisseec design goed. Portretten die na een groot aantal jaren nog steeds een waanzinnige blikvanger vormen binnen uw interieur. Portretten kunnen gemaakt worden op locatie of in eigen studio.


evenementenfotografie spijkenisse door Eisseec desin

Evenementen fotografie


In samenspraak en overleg met u leggen wij uw evenement vast op de gevoelige plaat. Desgewenst komen wij ook met mobile studio langs om ook uw gasten een aandenken aan uw feest of evenement mee te geven.


Placeholder

Bedrijfs fotografie


Uw bedrijf presenteren op internet of via een brochure? Daar horen foto’s bij die goed weergeven waar uw bedrijf voor staat. Altijd in overleg maken wij een reportage van uw bedrijf op maat waar de concurrentie alleen maar jaloers op kan zijn.

bruiloftfotografie spijkenisse door eisseec design

Bruiloftfotografie


U gaat of u weet iemand die gaat trouwen? Wij van Eisseec design verzorgen uw trouwreportage tot in de puntjes. Maak nu gebruik van onze speciale “gratis loveshoot” aanbieding


corporate fotografie spijkenisse door Eisseec design

Corporate fotografie


U wilt uzelf of/en uw personeel presenteren middels drukwerk of via uw website of social media kanalen. Bij Eisseec design is deze opdracht in vertrouwde en deskundige handen.


reportagefotografie spijkenisse door eisseec design

Reportages en vrij werk


Ook voor reportages van welke aard dan ook bent u bij Eisseec aan het juiste adres. Uw opdracht gecombineerd met mijn creativiteit staat garant voor een perfect eindresultaat waar u zeker mee voor de dag kunt komen.

Onze andere werkzaamheden


Hieronder vindt u nog tal van andere werkzaamheden welke wij voor u uit handen kunnen nemen en onderhouden. Van onderhoud aan uw social media kanalen tot het opzetten van een nieuwe website. Bent u een beginnend bedrijf kunnen wij ook uw logo en huisstijl ontwerpen. Ook het ontwerpen en het drukklaar aanleveren van brochures en flyers is voor Eisseec design geen enkel probleem.

social media en email marketing door Eisseec design

social media email marketing


Uw bedrijf goed gepresenteerd op de diverse sociale media kanalen en uw site voorzien van een uitgebreid email marketing programma. Ook dat is Eisseec design


webdesign en onderhoud door eisseec design

web design en onderhoud


Wij verzorgen de opmaak en levering van uw nieuwe website altijd op basis van WordPress. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en prijzen.


logodesign spijkenisse door Eisseec design

logo design


Een logo op maat en geleverd in tal van bestanden opdat deze toepasbaar zijn voor tal van doeleinden. Eisseec design ontwerpt en levert uw nieuwe logo vaak binnen 24 uur.